Tirsdagscafé - Koncert ved sopran Snæfríður Björnsdóttir

Tirsdag d. 21. februar 2023, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Menighedshuset, Kastrupvej 57, 2300 København S

Velkommen til Tirsdagscafé, hvor vi denne gang får besøg af sopran Snæfríður Björnsdóttir, som vil synge en række smukke soloer for os. Hun akkompagneres på klaver af Kristian Marstal, Filips Kirkes dygtige organist.

Snæfríður Björnsdóttir er en islandsk sopransanger baseret i København. Hun er i gang med en kandidatuddannelse i klassisk sang under Eva Hess-Thaysen ved Det kongelige danske Musikkonservatorium og færdiggør sin uddannelse i juli 2023.

I august sidste år var hun med i Rued Langgård-festivalens opsætning af operaen Gilgamesh af Per Nørgård, hvor hun sang rollen Siduri. Hun sang både rollerne Ilden og Nattergalen i DKDMs opsætning af L’enfant e le sortilege af Maurice Ravel.

Hun var Sopranen i Sceneklars Firenodersopera af Tom Johnson med Jacob Bech som vejleder. Til  april synger hun i en ny opera fra Sceneklar med titlen Rottefængeren fra Hammel.

Til marts optæder hun i en ny opera af komponisten Cornelia Karlsson, som de to har udarbejdet konceptrt til sammen.

Snæfríðurs musikinteresse repertoire spænder bredt; hun synger alt fra barokmusik til moderne og nyskrevne kompositioner, og så har hun en særlig passion for at udbrede kendskabet til islandske kompositioner til et større publikum.

Om Tirsdagscaféen

Tirsdagscafé er et par timer i hyggeligt selskab og med foredrag, musik, banko eller andet på programmet. Der serveres kaffe/te og lidt lækkert. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage.