Koncert for vokal og orgel

Lørdag d. 24. september 2022, kl. 17:00
Filips kirke, Kastrupvej 57, 2300 København S

Sopran Marlene Metzger og organist Kristoffer Frederickson giver koncert i Filips Kirke. Her vil de fylde kirken med en række værker for vokal og orgel. De vil blandt andet spille Louis Viernes Les Angélus og Melanie Bonis Allon Priere.

Marlene Metzger tog sin bacheloreksamen i sang fra Universität der Künste Berlin 2018-2022, og studerer nu kandidat i sang på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Marlene Metzger har blandt andet sunget til Rheingau Musikfestival i Tyskland, Lucerne Festival i Schweiz og for Philharmonie Luxemburg.

Kristoffer Frederickson studerer orgel på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med Philip Schmidt-Madsen som lærer. Til hverdag arbejder Kristoffer i Hørsholm Kirke, hvor han har arbejdet siden september 2021.

Alle er velkomne. Der er fri entré.