Koncert med Soukup & Pabst - Levitas

Søndag d. 11. december 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Filips kirke, Kastrupvej 57, 2300 København S

Filips Kirke ligger rum til en spændende koncert, hvor saxofonisten Luboš Soukup sammen med sin mangeårige musikalske kollega, den tyske pianist Christian Pabst, præsenterer et helt nyt repertoire, der i øvrigt udgives som albummet Levitas.

Levitas er primært inspireret af jazzmusik, men også af klassisk og folkemusik. Duoen spiller og improviserer hovedsageligt over originale værker.

Musikerne mødtes i Danmark for knap 10 år siden. Begge boede dengang i København og studerede på Det Rytmiske Musikkonservatorium. Den allerførste gang, de spillede sammen, viste det sig, at de delte den samme forståelse for musik. Dette indledende møde førte til et godt venskab og utallige koncerter i hele Europa. Ud over det nye album Levitas, har musikerne indspillet to albums sammen, nemlig Through the Mirror (2013) og Země (2017).

Velkommen i kirken. Der er gratis adgang, og dørene åbnes ½ time før.