Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Forårskoncert med obo, klaver og strygere

Dato
Søndag d. 26. marts 2023, Kl. 15:00 til kl. 17:00
Sted
Filips kirke, Kastrupvej 57, 2300 København S
Pris
Gratis

Oboen er et af de mest inderlige blæserinstrumenter, der findes. Dens lyse, let sarte klang og særlige nerve har inspireret komponister gennem tiderne til nogle af de største soloer i symfoniorkestret.

Ved koncerten kommer publikum helt tæt på oboen i et program, der viser instrumentet fra forskellige vinkler i samspil med både klaver og strygere. 

Oboist Freja Katrine Arendt har udvalgt tre af de bedste kammermusikværker med obo, herunder Mozarts populære obokvartet i F-dur, og hun vil undervejs i koncerten fortælle om instrumentet og musikken. 

Freja er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i sommeren 2022 og arbejder netop nu som freelancemusiker i Det Kongelige Kapel. 

Lige siden sit første møde med oboen har hun brændt for at formidle det helt særlige instrument og den musik, der er skrevet til det. 

Med sig til koncerten har hun en lille håndfuld dygtige musikere: Pianist Kristoffer Hersnack Kaad - som undervejs i koncerten spiller Franz Liszts smukke Bénédiction de Dieu dans la Solitude for soloklaver - violinist Ida Spang-Hansen, bratschist Mette Brandt og cellist Ida Ben-Hamadou. 

Program: Henri Dutilleux: Obosonate Benjamin Britten: Fantasi op. 2 Franz Liszt: Bénédiction de Dieu dans la Solitude W.A. Mozart: Obokvartet i F-dur, KV. 370.

Velkommen til en helt særlig smuk koncertoplevelse i Filips Kirke.

Efter koncerten byder kirken på et glas vin i menighedssalen.

Gratis adgang. Dørene åbnes en halv time før.