Tirsdag d. 23. april 2019, Kl. 13:00 til kl. 15:00

Tirsdagscafé.

Hver tirsdag  kl. 13-15 i perioden september til maj holdes tirsdagscafé, som er et par timer i hyggeligt selskab og med foredrag, musik, banko eller andet på programmet. Der serveres kaffe/te og en bolle med tilbehør. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage.

Under overskriften "Fra utilpasset proletarunge til afklaret kunstner" fortæller foredragsholder Åse Riis om Arne Haugen Sørensen, en af vor tids største kirkekunstnere, der med ikoniske billeder af blandt andet "Nadveren", "Guds store hænder", "Opstandelsen" og ikke mindst "Vandringsmanden" har været med til at forny kirkekunsten.

Aase Ris fortæller om hans omskiftelige liv fra opvæksten på Amager hos en enlig mor i 30'erne,  over ophold i Paris, Odsherred, på Mallorca, til de sidste næsten 40 år i Sydspanien. Hun viser eksempler på hans nyeste kirkekunst, senest en triptycon i Christianskirken og et alterbillede – Påskemorgen – i den nye kirke i Ørestad.

Kastrupvej 57, 2300 København, Danmark