• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 12. juni 2019, kl. 16:00

ORGELKONCERT.

Orgelkoncert med organist og cembalist, docent Gediminas Kviklys fra Vilnius. Gediminas Kviklys er en af de førende personligheder i det litauiske musikliv. Uddannet i Vilnius og Prag virker han i dag som orgelsolist, cembalist og som pædagog ved Det Litauiske Musikakademi. Gediminas Kviklys fremfører værker af blandt andet Juozas Naujalis, Niels W. Gade, César Franck og Stephan Loetzke. Kom og nyd tonerne fra Gediminas og Filips kirkes fine orgel fra 1864. Inden koncerten vil Stephan Loetzke fortælle om værkerne. Det er også muligt blot at komme til selve koncerten, som begynder kl. 17.00. Efter koncerten vil der være en mindre reception, hvor den litauiske ambassade vil byde på en særlig kagespecialitet.

Gratis adgang.

Filips kirke