Tirsdag d. 27. august 2019, Kl. 17:30 til kl. 19:00

Kom og syng alle salmerne i salmebogen!

Sammen med alle de andre kirker i Amagerbro provsti synger vi os igennem hele salmebogen i løbet af 2 ½ år. Vi skal i dag synge salme 671 - 685.

Vi mødes hver anden uge skiftevis tirsdag og onsdag fra kl. 17.00-18.30 i en af kirkerne på enten Christianshavn, Islands Brygge eller det indre Amager og synger 15 salmer fra salmebogen hver gang. Midtvejs holder vi en kort pause med gratis sandwich, te og kaffe.

Så kom og syng med og gennemfør et salmemaraton. Det kræver ikke tilmelding. Du vælger selv, om du vil komme hver gang, eller bare når det er din yndlingssalme, der er på programmet.

For en oversigt over datoer, kirker og salmer se www.salmemaraton-amagerbro.dk eller kom forbi og hent en folder.

Bo Heikendorf Petersen
Kirken og menighedssalen