Tirsdagscafé - Kunst i de danske kirker

Sted Kastrupvej 57, 2300 København S
Kirkekulturmedarbejder og præst

KUNSTEN I DE DANSKE KIRKER

Kunsten i kirkerne fortjener på alle måder et større fokus end den får - både den ældre kunst men også den moderne. Kunsthistoriker Tine Kragh besøger Tirsdagscaféen med et billedforedrag og fortæller om både altertavler, andagtstavler og totaludsmykninger, helt tilbage til kalkmalerier og frem til i dag.

Vi vil opleve masser af forskellig og spændende kunst fra kirker hele Danmark: Blandet andet Peter Brandes, Vejleå kirke, Svend Wiig Hansen, Kastrup kirke, Per Kirkeby, Gentofte kirke, John Kørner, Østerhåb kirke, Lin Utzon, Bagsværd kirke, Bertel Thorvaldsen. Vor Frue kirke, Arne Haugen Sørensen, Bregnet kirke samt C. W. Eckersberg, Frederiksberg kirke.

Tirsdagscafé.

Hver tirsdag  kl. 13-15 i perioden september til maj holdes tirsdagscafé, som er et par timer i hyggeligt selskab og med foredrag, musik, banko eller andet på programmet. Der serveres kaffe/te og en bolle med tilbehør. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage

Ophavsret: