Tirsdag d. 17. marts 2020, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Danske nobelpristagere med mere - foredrag, historisk rejse og causeri ved Erik Aksel Ejner Lindgren

Besøg tirsdagscaféen i Filips Kirke og mød farmaceut Erik Aksel Ejner Lindgren, der tager os på en overraskende rejse! Inden for en radius af 800 m fra, hvor Struensee blev henrettet på Fælleden, gemmer sig 6 danske Nobelpristagere & 2 andre store danskere. Vi finder historien på Fælleden, Forskningen & Fruerne bag – og hvad har Struensee med et hospital at gøre, som blev Flyttet til Fælleden – og hvor kommer Margarinen og ”det smørrede grin” ind i billedet?

Om Filips Kirkes Tirsdagscafé.

Hver tirsdag  kl. 13-15 i perioden september til maj holdes tirsdagscafé, som er et par timer i hyggeligt selskab og med foredrag, musik, banko eller andet på programmet. Der serveres kaffe/te og en bolle med tilbehør. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage

Kirkekulturmedarbejder og præst
Filips Kirke, Kastrupvej 57, 2300 København, Danmark