Tirsdag d. 14. april 2020, Kl. 13:00 til kl. 15:00

Grevinde Danner og Stiftelsen på Jægerspris - et foredrag ved sognepræst Asta Gyldenkærne

Den skandaleombruste Louise Rasmussen blev ved sit giftermål i 1850 med kong Frederik den VII til lensgrevinde Danner. Efter brylluppet valgte parret at gøre Jægerspris Slot i Hornsherred til deres fælles hjem. Asta Gyldenkærne fortæller i denne uges Tirsdagscafé om grevinde Danners liv og hendes ønske om, at Jægerspris Slot efter hendes død skulle overgå til en stiftelse, hvis formål var ” at yde fattige og ulykkelig stillede Pigebørn Ophold, Undervisning, Opdragelse og Uddannelse”.

Om Tirsdagscafé i Filips Kirke

Hver tirsdag  kl. 13-15 i perioden september til maj holdes tirsdagscafé, som er et par timer i hyggeligt selskab og med foredrag, musik, banko eller andet på programmet. Der serveres kaffe/te og en bolle med tilbehør. Der er ingen tilmelding, og det er gratis at deltage

Kirkekulturmedarbejder og præst
Filips Kirke, Kastrupvej 57, 2300 København, Danmark