Søndag d. 24. november 2019, Kl. 16:00 til kl. 17:00

Familiekoncert for store og små med Sigurd Barret i anledning af 450-året for Den Danske Salmebogs udgivelse. Arrangeret i samarbejde mellem Amager Lokaludvalg Øst, Filips Kirke og Allehelgens- og Sundkirken.

Oven på den store succes med "Sigurd fortæller om Luther", som bragte Sigurd Barrett rundt i næsten 100 danske kirker i 2017, er han nu klar med et helt nyt projekt.

Sigurd Barrett og Eskild Dohn gendigter 16 salmer og vækker både Grundtvig, Brorson, Ingemann og Kingo til live i denne nye kirkekoncert, som er for hele familien. I ord og toner føres børn og voksne gennem salmerne i et sprog, som alle kan forstå.

Der bliver sangtekster, så alle kan synge med, og gennem teater, sang og fortælling puster Sigurd Barrett nyt liv i 16 af de skønneste salmer, som børn og voksne dermed kan tage med sig og bruge både hjemme og i kirken.