Tirsdagscafé - Dansk Vestindien før og nu - foredrag med Kim Greiner

Tirsdag d. 22. september 2020, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Menighedshuset, Kastrupvej 57, 2300 København S
Kirkekulturmedarbejder

Tirsdagscafé i Filips Kirke - Dansk Vestindien før og nu - foredrag med Kim Greiner

Kom og hør historien om de tre danske øer St. Thomas, St. Jan og St. Croix, der gjorde danskerne rige. Om sukkerplantagerne, slaverne, Peter von Scholten, der frigav dem, og om salget til USA. Derefter skal vi rundt på øerne og se på de gamle, danske byer med danske gadenavne og møde den venlige befolkning.

Kim Greiner er uddannet skov- og landskabsingeniør og merko-nom. I en længere årrække har han været ansat på Landbohøjskolen, men er nu på fuld tid globetrotter, forfatter, foredragsholder og guide.

Om tirsdagscaféen

Hver tirsdag  kl. 13-15 i perioden september til maj holdes tirsdagscafé, som er et par timer i hyggeligt selskab og med foredrag, musik, banko eller andet på programmet. Der serveres kaffe/te og lidt sødt. Der er ingen tilmelding, og bortset fra tirsdagscaféer med banko er det gratis at deltage. Alle er velkomne.

Ophavsret: