Tirsdagscafé - Den brogede verden - ved historiefortæller Lisbeth Lund

Menighedshuset, Kastrupvej 57, 2300 København S
Præst og kirkekulturmedarbejder

Den brogede verden - en fortælling ved historiefortæller Lisbeth Lund

tirsdagscaféen byder velkommen til Lisbeth Lund, historiefortæller fra Tisvilde.

Gennem mere end 20 år har hun fortalt de forskelligste historier, og de befinder sig gerne i spændingsfeltet mellem tilværelsens mange modsætninger.

Fortællingerne kan både være poetiske, sørgelige, muntre, uhyggelige, skæve... Men fælles for dem er, at de bliver foldet ud af en fortæller, som har noget på hjerte.

Gratis adgang inklusiv kaffe og lidt lækkert. Ingen tilmelding.

Om Tirsdagscafé i Filips Kirke

Hver tirsdag  kl. 13-15 i perioden september til maj holdes tirsdagscafé, som er et par timer i hyggeligt selskab og med foredrag, musik, banko eller andet på programmet. Der serveres kaffe/te og lidt lækkert. Der er ingen tilmelding, og bortset fra tirsdagscaféer med banko er det gratis at deltage. Alle er velkomne.

Ophavsret: